fbpx
Akció!

S9 integrált csöves erősítő

 

Az S9 integrált sztereó erősítő együtemű, csatornánként párhuzamos konfigurációba összekapcsolt, direkt fűtésű csőkülönlegességekkel megvalósított és „A” üzemosztályú kimeneti teljesítményfokozattal rendelkezik. A kimeneti teljesítmény kb. 30-35 watt csatornánként.

Az erősítő kulcsfontosságú végfokozati csöveit az orosz Svetlana SV572 alkotja. Talán, jelenleg ez a márka a legjobb elektroncső gyártó.

Az SV 572 fő jellemzői: közvetlenül fűtött tóriumozott volfrámszál a puha izzáshoz és meleg hangzáshoz, kemény üveg búra, fehér kerámia foglalattal. Kerámiából készült szigetelő belső távtartókkal rendelkezik a mikrofónia csökkentése céljából. A rendkívüli nagy teljesítményt titán bevonatú grafitlemez segíti, kis fizikai méret mellett. A végcsövek munkapontjának ellenőrzését és beállítását, egy a fedlapon elhelyezett precíziós analóg mA műszer teszi lehetővé.

A SV572 kivételes hangzási jellemzőit tanulmányozva, annak teljes átvitel érdekében különleges kimenő transzformátorokat terveztek és gyártanak, manufakturálisan. Az S9 teljes negatív visszacsatolása nagyon alacsony, körülbelül 9 dB. A nagyságrendileg 1kV-os anódos tápegység 8 000 uF szűrőkondenzátorral támogatott, a nagyfeszültség jelenléte miatt a csöveket védő – könnyen fel és leszerelhető – rácsot a gyártó mellékeli.

Ex-demó példányunk most kedvezménnyel megvásárolható!

Leírás

Kimeneti teljesítmény: 30/35W
Bemenetek: 4 vonalszintű
Bemeneti impedancia: 47 kOhm
Kimenetek: 1 magnó, hangszórók
Kimeneti impedancia: 6 ohm
Negatív visszacsatolás: 9 dB
Frekvenciamenet: 20 – 50 000 Hz
Csövek: 4 x SV572-10, 4 x ECC82
Távirányító: hangerő IR
Teljesítményfelvétel: 700W max

Méretek: 410 x 570 x 250 mm (szélesség x hosszúság)
Súly: 50 kg

Pin It on Pinterest