fbpx

Pink Faun

A Pink Faun igazi XXI. századi hifigyártó. Kezdetekben hifieszközöket javítottak, alkatrészeket árultak, na meg számítógépeket tuningoltak, hogy jobban szóljon róluk a zene. Tápegységet bütyköltek, meg kis fekete dobozokba szervezték ki az egyes részegységeket. Ennek már rég vége, ma a legelegánsabb audióláncból sem lógnak ki a különleges technológiákat, egyedi megoldásokat használó, zenelejátszásra optimalizált számítógépeik. A kínálat is bővült, remek hangú kábeleket, órajel-generátorokat, számítógépes kártyákat is vásárolhatunk a holland gyártótól.

Ha a zenei élmény és a zenehallgatás élvezetében a legtökéletesebbet keresi, ismerkedjen meg a holland cég termékeivel. Tökéletesen testre szabott high end audio a maximális élvezetért. A legigényesebb fülek számára a bolygón és azon túl. Büszkék kézműves high fidelity hardver- és szoftvermegoldásaikra, amelyek az Ön igényei szerint testre szabhatók és frissíthetők.

Díjak
A felszínes szavak könnyen jönnek, ha valaki saját eredményeit dicséri. Igazán csak akkor nyerik el értelmüket, ha nemzetközileg elismert és nagyra becsült helyről érkeznek.

  

 

Mono & Stereo

Pink Faun 2.16 ultra

6moons

Pink Faun 2.16 ultra

Enjoy The Music

Pink Faun 2.16 ultra

Mono & Stereo

Pink Faun 2.16 ultra

Mono & Stereo

Pink Faun 2.16x

Stereophile

Pink Faun 2.16x

6moons

Pink Faun AV Streamer

FÓKUSZBAN

2.16 Ultra Streamer

A 2.16 streamer egy több mint három éves fejlesztés eredménye. Egy célt szem előtt tartva tervezték; hogy a élményt nyújtson mind a hangja, mind a könnyű kezelhetősége.

Pin It on Pinterest