RP 8 lemezjátszó

760.000 Ft

 

Az RP8 az a lemezjátszó, amely a Rega filozófiáját még tovább fejleszti. Az evolució jól bevált és dokumentált folyamat az életünk számos területén. Ez különösen vonatkozik a mérnöki területekre és gépekre. Az elmúlt negyven évben autóink megbízhatóbbá és gazdaságosabbá váltak, miközben magukévá tették a modern repülőgépek megbízhatóságát és gyorsaságát. A Rega tapasztalatai és korábbi eredményei lehetővé teszik, hogy folyamatosan jobb termékeket fejlesszen és gyártson. Az RP8 valószínűleg a legnagyobb előrelépés a Roy Gandy lemezjátszó építési filozófiájának fejlődésében.

Alacsony tömegű, nagy merevségű vázak, elektronikusan vezérelt alacsony vibrációjú motorok, nagy, lendkerék-hatású lemeztányérok és alacsonyabb tömegű, nagyobb stabilitású hangkarok. Az RP8 az első olyan “csontváz” elv alapján formatervezett lemezjátszó, amely nagy teljesítményt és csodálatos ár-érték arányt kínál.

Radikálisan új a vázkialakítás, egyedi anyagokat felhasználva, tovább fejlesztett az RB808 hangkar, a 24 V kisfeszültségű motor, mely testreszabott kézi hangolású elektronikus tápegységgel egészül ki, a három különböző vastagságú floatüvegből álló tányér, meg persze a tányércsapágy, mely a Planar 9 precíziós csapágyának továbbfejlesztett változata.

Az újszerű, habosított maggal kialakított váz rendkívül kis tömeggel és nagy torziós merevséggel rendelkezik. A váz kialakítása tökéletesen megvalósítja a porvédő plexi elcsatolását a futóműtől.

Az RP8 tökéletes partnere lehet a Rega Apheta mozgó tekercses hangszedő. Ez csak néhány jellemzője ennek a csodálatos lemezjátszónak, amelyet arra terveztek, hogy még több zenét vegyen ki a vinylből, mint valaha.

Opcionálisan kapható Rega APHETA 2 MC mozgótekercses hangszedővel is (1.101.500,- Ft áron).

Leírás

Váz: úttörő csontváz szerkezet
Lemez tányér: három rétegű – 16mm üveg
Sebességi fokozatok: 33/45
Motor: 24v-os alacsony zajszintű motor
Hangkar típusa: REGA RB880-es hangkar
Meghajtás: dupla speciális szíj
Szín: Fekete
Méret: 450mm-365mm-120mm
Tömeg: 6,3 kg

 

Pin It on Pinterest