fbpx

RP 10 lemezjátszó

 

The Evolution of Revolution

Az evolució jól bevált és dokumentált folyamat az életünk számos területén. Ez különösen vonatkozik a mérnöki területekre és gépekre. Az elmúlt negyven évben autóink megbízhatóbbá és gazdaságosabbá váltak, miközben magukévá tették a modern repülőgépek megbízhatóságát és gyorsaságát. A Rega tapasztalatai és korábbi eredményei lehetővé teszik, hogy folyamatosan jobb termékeket fejlesszen és gyártson. Az RP8 valószínűleg a legnagyobb előrelépés a Roy Gandy lemezjátszó építési filozófiájának fejlődésében.

Az RP10 a legnagyobb előrelépés a Roy Gandy lemezjátszó tervezési filozófiájának fejlődésében. Ez minden eddiginél jobban kiterjed a fejlett komponenseken alapuló új váz kialakítására, mely a legnagyobb merevség elvét, a legalacsonyabb tömeggel kombinálva, minden eddiginél konzekvensebben és igényesebb módon valósította meg.

A vadonatúj RB2000 hangkar, a lendkerékként működő kerámia tányér és az egyedi RP10 tápegység (amely teljes pontosságot biztosít mind a motor rezgésmentessége, mind a sebességi állandósága szempontjából), egyaránt garantálják a Rega lemezjátszó legmagasabb szintű teljesítményét.

A csontváz szerkezet poliolefin habmaggal – Kettős merevítés

A kettős merevítéssel kombinált szuper könnyű váz, amely kifejezetten szükséges a merevség fokozásához (a hangkar felfogatás és a tányércsapágy között) egyrészt egy strukturálisan hangsúlyos, magnéziumból gyártott „megformált könnyített tartó” szerelvény alkot. Másrészt az új, egyedülálló szendvicsszerű szerkezet, egy fenolgyanta rétegből készülő, feszített menbránszerkezetet alkalmaz, amely egy pehelykönnyű nitrogén-expandált, zártcellás, poliolefin habmagot ölel körül. Ez a design megakadályozza az energiaelnyelést és a nemkívánatos rezonanciákat, amelyek természetellenes torzításokat adnának a zenéhez.

Opcionálisan kapható Rega APHETA 2 MC mozgótekercses hangszedővel is (1.750.000,- Ft áron),
Opcionálisan kapható Rega APHELION MC mozgótekercses hangszedővel is (2.500.000,- Ft áron).

Leírás

Váz: úttörő csontváz szerkezet
Lemez tányér: kerámia
Sebességi fokozatok: 33/45
Motor: 24v-os alacsony zajszintű motor
Hangkar típusa: REGA RB2000-es hangkar
Meghajtás: Dupla speciális szíj
Szín: Fekete
Méret: 450mm-365mm-120mm
Tömeg: 7,0 kg

 

Pin It on Pinterest