fbpx

Planck CD lejátszó és D/A konverter

 

Scientist Series – Ultra

A Planck lejátszó háza mellőzi a látható csavarozásokat; a rezgés mentesítés miatt masszív ásványi palából és alumíniumból készül. Az alkalmazott CD-PRO 2LF futómű felültöltős kialakítású, a 10mm-es alufedél tefloncsapágyazott. A digitál analóg átalakító egység több bemenettel rendelkezik, mind a tápellátás, mind a kimenőfokozatok fizikailag úsztatottan elcsatoltak.

A PLANCK teljesen nem ferromágneses anyagokból készült háza és a finompala alaplapja optimalizálják a készülék mechanikai rezonancia jellemzőit. Az új design látható csavarok nélküli és finoman kidolgozott, ám de masszív, tömör alumínium fedelet mutat.

A digitális-analóg átalakításban az újonnan kifejlesztett, diszkrét kimeneti modulok, melyeknek rendkívül gyors, széles sávú, nagy teljesítményű A osztályú kimenő fokozatai biztosítják az akusztikusan ideális élményt. Az áram-feszültség átalakító nagy pontosságú, teljesen hőmérséklet-stabil, hangnemleges precíziós ellenállásokkal rendelkezik.

Precíziós órajeladó kiküszöböli a hírhedt jittert: a PLANCK az összes adatot a megfelelő időben kapja meg, a megfelelő értékkel. A legmagasabb minőségi szintű speciális mica-kondenzátorokkal felszerelt belső frekvencia-kompenzáció garantálja az analóg rész abszolút pontosságát.

A digitális bemenetet is teljesen átépítettük:
USB audio ugyanolyan kiváló technológiával rendelkezik, mint a DNx eszközökön. A PLANCK USB Audio 2.0-ról képes 192 kHz / 24 bitre.
Az USB feldolgozás aszinkron történik, és re-clocking-al a tiszta digitális jel érdekében.
Az USB áramkör teljesen el van szigetelve a PLANCK többi részétől, ezért nincs káros következménye a PC visszahatásának (és “piszkos” tápegységének).
Különálló, szabadon választható optikai és elektromos digitális bemenetek (SPDIF) – szintén DNx technológiával, akár 192 kHz / 24 bitet felbontással, más digitális források minőségének növelésére.

Demó példány, pezsgő színben.

Leírás

A Planck CD lejátszó felültöltős lejátszó, alumínium-pala készülékház rezonancia-optimalizált, rejtett csavaros rögzítéssel és teflon csapágyazott fedéllel, 10 mm-es alumíniumból.

A futómű és nyákok, valamint a precíziós órajel-generátor az Audionet Aligned Resonance technológiával történő további elcsatolása
CD-PRO 2LF referencia-meghajtó 8 mm-es alumínium alapra szerelten
Precíziós lemezleszorító POM-ból, gyűrű alakú neodímium mágnes rögzítéssel.
Teljesen elválasztott tápegységek az kiolvasó- és átalakító egységhez, digitális és analóg szekciókhoz.
Teljes DC csatolás, nincs kondenzátor a jelútban.
Az újonnan kifejlesztett, diszkrét kimeneti modulok rendkívül gyors, szélessávú, nagy teljesítményű A osztályú kimeneti meghajtókkal és a legmagasabb minőségi szintű mica-kondenzátorokkal rendelkeznek, belső frekvencia-kompenzációval.

Részletek:

Áramfeszültség-átalakító nagy pontosságú, teljesen hőmérséklet-stabil, hang-semleges precíziós ellenállásokkal.
D / A átalakító funkció különálló és választható digitális audio bemenetekkel: SPDIF elektromos (RCA) és optikai (TosLink) és USB audio 2.0 (USB-B női).
Minden digitális audio bemenet akár 192 kHz / 24 bit.
Digitális RCA és AES-EBU kimenet 44,1 kHz / 16 bit (CD esetén).
Kapcsolható digitális kimenetek.
Rhodiumbiztosíték.
Távvezérlés az Audionet Link segítségével (optikai szál).
WATT / PLANCK Audionet fém távirányító

Audionet

Pin It on Pinterest