fbpx

S6 MK II integrált csöves erősítő

 

Az Unison Research S6 MK II integrált erősítő legfrissebb verziójában a gyártó több mint 25 éves tapasztalata jelenik meg. A fő cél annak bemutatása volt, hogy mi a legtöbb, amit létre lehet hozni, kompakt méretek esetén, egy EL-34 csövekkel épített integrált erősítőből, mely mégis képes kényelmesen meghajtani a legtöbb hangdobozt – még azok viszonylag alacsony érzékenysége esetén is.

Az S6 három EL-34 csövet használ a kimeneti fokozat csatornánként, párhuzamos konfigurációba összekapcsolva, együtemű, „A” üzemosztályú, ultra lineáris módban. Ezzel a kialakítással az S6 bőséges 35 wattos-teljesítményt szállít csatornánként. 4 ohmos és 8 ohmos hangszóró kimenet egyaránt rendelkezésre áll, így mindegy, milyen hangdobozt választott, az S6 a legjobb eredményt biztosítja.

Az egyszerűséget szem előtt tartva tervezték meg az S6-ost. A cél egyrészt a minimális mennyiségű alkatrészekkel kialakítani a jel útját, mert ennek akadálytalansága adja a legjobb hangminőséget. Másrészt ez az egyszerűség segíti a hibamentes működést, hogy az erősítő sokkal megbízhatóbb legyen. A végcsövek munkapontjainak ellenőrzését és beállítását, a fedlapon elhelyezett praktikus műszerek teszik lehetővé.

Leírás

Kimenő fokozat: együtemű, párhuzamos, ultra-lineáris

Üzemmód: tiszta A osztály

Kimeneti teljesítmény: 30/35 Watt / csatorna

Frekvenciamenet: 20 – 50 000 Hz

Kimeneti impedancia: 6 ohm

Bemeneti impedancia: 47 kOhm

Bemenetek: 5 vonalszintű

Kimenetek: 1 magnó, hangszórók

Teljesítményfelvétel: 265VA max

Pin It on Pinterest